Silvera

SHOWROOM
Bakkenzuigerstraat 3
1333 HA Almere
Tel. +31-(0)36-5479040
Fax. +31-(0)36-5479047

Post adres
Postbus 1198
1300 BD  Almere

Email: info@silvera.nl

GESCHIEDENIS SILVERA

Silvera International is een naam die bekend is in de markt. Als sinds 1688 van vader op zoon werd en wordt er door de Familie Silbernberg stoffen verhandeld. Als agent en verdeler voor de internationale decoratieve stoffen- en meubelindustrie heeft Silvera een enorme collectie gordijnstoffen, meubelstoffen, accessoires en designmeubelen voor iedereen.

Voortdurend zijn wij samen met onze partners bezig met de productie en ontwikkeling van nieuwe producten. Ons motto is: “als je het niet kunt vinden bij Silvera of partnercollecties, bestaat het gewoon niet” is dan ook keer op keer bewezen.

Onze huis collecties staan bekend om hun” value for money “. Stoffen die een enorme luxe uitstralen maar tegen een redelijke prijs.

De collecties die Silvera en haar vertegenwoordigingen aanbieden, omvatten een grote verscheidenheid voor elk marktsegment, van midden tot topniveau. Voor architecten, stylisten winkeliers en groothandel in de interieur branche en projectenmarkt.

Vanuit ons hoofdkantoor in Almere bedienen wij de markt internationaal, met de focus op de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en heeft partnerships in Noord en Zuid-Europa.

De showroom in Almere heeft 1000m2 ingerichte stijlkamers en complete collecties van alle merken die Silvera voert.

 Silvera biedt u de mogelijkheid om de showroom dagelijks te bezoeken op afspraak of om even binnen te lopen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 aanwezig voor onze klanten.

nl_NLDutch