DEALERAREA

Leveringsvoorwaarden per 01-01-2020

Samenvatting uit onze leveringsvoorwaarden:

Met ingang van deze prijslijst vervallen alle eerder uitgegeven Silvera prijslijsten. De in Euro vermelde prijzen worden gefactureerd.

Onze prijzen en offertes zijn vrijblijvend en kunnen zonder bericht aangepast worden aan de marktsituatie.

Levering van Silvera Collection wordt met een Franco waarde vanaf 750 euro vrij huis geleverd binnen de Benelux.

Onder deze waarde geldt de conditie AF ALMERE, dit wil zeggen dat de handelingskosten t.w.v. 18.95 euro aan u, op uw factuur, in rekening worden gebracht.

Wij spannen ons in deze tot het minimum te beperken.Goederen worden voor risico van opdrachtgever vervoerd. De goederen zijn tegen factuur waarde verzekerd, mits de gefactureerde Insurance in het verleden is voldaan. Door aftrek van Insurance van onze facturen geeft u aan dit risico te nemen en is enig verhaal op Silvera International BV bij vermissing of schade uitgesloten.

Minimum order is 1 meter per artikel, of staalboek tenzij anders staat aangegeven in of op het staalmateriaal c.q. onze prijslijst, Engelse teksten zijn bindend. Indien minder dan 1 meter wordt besteld wordt toch 1 meter geleverd en gefactureerd tenzij het staalboek anders aangeeft. Silvera International BV heeft het recht om metrages op hele en halve meters af te ronden.

Geleverde artikelen dienen, na ontvangst, gecontroleerd te worden op: Artikel, Kleur, Kleurafwijking, Weef- of andere fouten, Metrage. Bewerkte en/of geconfectioneerde goederen kunnen niet retour genomen worden en zullen niet worden gecrediteerd.

Annulaties zijn alleen geldig mits door Silvera International bv schriftelijk bevestigd Bestelde artikelen kunnen niet worden geannuleerd als deze gesneden of al op transport zijn.

Geleverde artikelen kunnen niet worden retour gezonden met andere reden dan een mankement op kwantiteit of kwaliteit en in onbewerkte staat.

Zichtbare doubleervouwen zijn uitgesloten van reclamatie. Stoffen zijn niet gegarandeerd tegen, verkleuring, krimp en slijtage. Reclamaties worden individueel beoordeeld, waarbij de standaard van het CBW zoveel mogelijk als leidraad wordt genomen. Breedtes en rapporten kunnen variëren.

Gordijnstoffen kunnen, indien tegen het licht gehouden, oneffenheden vertonen. Slechts enkele stoffen zijn volledig stabiel, een rek en krimppercentage van 4% is acceptabel. Bij weefstoffen is een rapport afwijking van 2% te accepteren.

Onze wasvoorschriften zijn onder voorbehoud en wij adviseren altijd professionele chemische reiniging.

Op alle overeenkomsten zijn van toepassing de verkoop, levering – en betalingsvoorwaarden van de Nederlandse Textiel- en kleding Conventies. Deze zijn gedeponeerd bij alle K.v.K. in Nederland en staan vermeld op achterzijde van onze facturen, officiële offertes en prijslijst.

Silvera International bv stopt met leveren indien facturen na 45 dagen niet zijn voldaan. Indien facturen na 60 dagen niet zijn voldaan wordt, de oorspronkelijke factuur waarde met 35% verhoogd en een vast tarief van € 250, — met een minimum totaal van € 350, — onverminderd het volledige recht op rentevergoeding en incassokosten deze bedragen minimaal 15% van het gefactureerde bedrag met en minimum van € 350, –.

Door bestelling verklaart u dat u akkoord gaat met al onze voorwaarden bij Silvera International B.V. en haar partners.
Bakkenzuigerstraat 3 1333 HA Almere Holland
Tel. +31-(0)36-5479040
Gemaakt door Raion design
nl_NLDutch
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram