Silvera

SALLE D'EXPOSITION
Bakkenzuigerstraat 3
1333 HA Almere
Tel. +31-(0)36-5479040
Fax. +31-(0)36-5479047

Post adres
Postbus 1198
1300 BD  Almere

Email: info@silvera.nl

HISTOIRE SILVERA

Als sinds 1688, van vader op zoon werd en wordt er door de familie Silbernberg stoffen verhandeld. Als agent en verdeler voor de internationale decoratieve stoffen- en meubelindustrie heeft Silvera een enorme collectie gordijnstoffen, meubelstoffen, accessoires en designmeubelen voor iedereen.

Dennis Silbernberg CEO Silvera international B.V:

“Voortdurend zijn wij samen met onze partners bezig met de productie en ontwikkeling van nieuwe producten. Ons motto is: “als je het niet kunt vinden bij Silvera, bestaat het gewoon niet” is dan ook keer op keer bewezen.”

De huiscollecties van Silvera staan bekend als” value for money “. Stoffen die een enorme luxe uitstralen maar tegen een redelijke prijs.
De collecties die Silvera aanbiedt, omvatten een grote verscheidenheid voor elk marktsegment, van midden tot topniveau en van klassiek tot modern. Geschikt voor architecten, stylisten, winkeliers en groothandel in de interieurbranche en projectenmarkt.

Vanuit het hoofdkantoor in Almere bedient Silvera de internationale markt, met de focus op de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en diverse partnerships in Noord en Zuid-Europa.

De showroom in Almere heeft 1000m2 ingerichte stijlkamers en de complete collecties van alle merken die Silvera voert zijn aanwezig.
Silvera vous offre la possibilité de visiter le showroom tous les jours sur rendez-vous ou de simplement vous y rendre. Nous sommes disponibles pour nos clients du lundi au vendredi de 9h à 17h.

 

 

fr_FRFrench